Dagens låt






30/5

Tjaa, var tvungen att stiga upp kvart över 6 för att vara kvart över 7, det var inte nice! =P på edda var det simtävling hela dagen, var där med Emilia, Amelia, Hanna, Sofia, Linnea, Ronja och några till. det blev 7 medaljer på 8 lopp var av 3 guld, 3 silver och 1 brons, men det blev inga pers, men får ändå vara nöjd! =)



Dagens låt

En väldigt bra låt!






Lördag

Hej, idag har jag sovit till typ lunchen och sen såg jag lite av en film inanna vi åkte till mormor och krattat och det fick vi pengar för :P vi var där länge innan vi for hem och åt och sedan kom några fårn Piteå som hät här just nu =)


Idag är det bara 1 vecka kvar innan jag ska se Green Day i gbg =D





Green Day




Tja!

Tjaa, det som har hänt sen jag skrev sist är typ att jag har gåt på stan och köpt lite saker och jag var där med först Sanna, Kajsa och Ellensen for Sanna och Kajsa hem, så då var det bara jag och Ellen kvar, det var väldigt trevilgt!<3:P skolan, En fotbollsmatch som gick sådär =) annars har jag bara gjort det gamla vanliga lyssna på musik och sett tv och så :P



Här kommer bilder på det jag har köpt:



En bikini överdel från Gina Tricot


En skolavslutningskläning från Gina Tricot


En jacka från HM




Svart nagellack från Lindex







26/5

Tjaa, det hände inte så mycket igår, det var ju skola och det var en rolig dag:P vi gick b.la till coop och så, sen så for jag hem och åt innan det var dags för fotbollsträningen, efter det sprang jag hem den sista biten, efter det gjorde jag typ läxa inte så kul men men :P det var väl allt som hänt xD

Dagerns låt

Tjaa, tänkte börja med dagens låt så:P




Noll Disciplin - Kliv av min rygg





11 dagar kvar!!

Hej bloggen, idag är det 11 dagar kvar innan GREEN DAY spelar i gbg =D längtar så fan! ::P

Jaa, idag har det väl inte hänt så mycket, det vanliga, skola då jag fick ta hem min kniv jag gjort på slöjden;) efter det får jag till eda och tränade i typ 2 timmar sen blev det hem och äta :P



Green Day som jag snart ska se!=D




Måndag

tja, idag började det med sovmorgon till halv 11 =D sen var det en jobbig skoldag tills 5 över 3, då väntade jag på bussen hem med Ellen, sen i bussen pratade jag med Charlie men även Ellen, sedan var man hemma så då åt man innan det blev dags för att fara och kartta  några "trädgårdar" för pengar till stockholm sommer games, sen blev det bara att träna, innan man fick komma hem och äta:P sen har det väl inte hänt så mycket mer idag =)



En till bra låt!

En till bra låt av Eminem, nog för alla hans låtar är bra men men, lyssnar iallafall på den just nu!:P




Söndag 23/5

Tja, iadg har det inte hänt så mycket, dagen började med att jag skulle döma en fotbollsmatch i medle, lagen som spelade var Medle/Myckle - Morön det blev 1-4 :P jag fick 100 kr för att jag dömde :) sedan gjorde jag inte så mycket tills det var fika som bestod av en maka och rabbarber paj, som var jättegod:P sen var jag bara ute och gjorde inget tills middagen då min kusin Kristoffer kom över och åt med oss så vi satt och pratade, sen blev det datorn :P så det var typ allt ;)

BTW: har vi sovmorgon till halv 11 imorgon, grymt härligt!! =D




22/5

Tja, idag började dagen med att fara till solbacken för att plocka skräp för pengar till stockolm sammer games, i typ 2 timmar eller något sådant, inte kul:P sen for vi hem och åt. sen bar det av till mormor i några timmar, annars har det inte hänt så mycket idag :P xD


btw är det 2 veckor kvar innan vi ska se GREEN DAY i gbg =D



21/5

Tja, igår började dagen med skola, efter skolan var det bara att fara hem för att äta innan det var dags att fara till ursviken för att spela fotbollsmatch mot clemensnäs, vi vann med 5-0 =D Sen skyndade vi oss hem för att byta om och äta innan jag tog cyklen och cyklade till badplatsen för att träffa Sanna, Ellen och Kajsa för att ha en liten "picknink" vid älven, det var så himla kul och trevligt xD men Sanna for vid kanske 10 och Kajsa vid kvart i 11, så i slutet var det bara jag och Ellen kvar till typ kvart över 11 sen blev det för kallt, men det var så himlar roligt. så var hema typ halv tolv=)






En bild från kvällen =)

En jättebra låt!




Eminem - Not Afraid

En av dom bästa låtarna han har gjort, lyssnar på den 24/7 :P




20/5

Tja, idag har jug varit i skolan och vi har varit ute och solat, det var så härligt, på hk:n gjorde vi köttbullar och klyftpotatis, det var ganska gott. Efter skolan gick jag till Inter Sport för att få dommarsakerna jag behövde och Ida följde mig ett tag. Men dom hade inte rätt storlek på dommartröjan så jag fick gå till Team Sportia och hämta en tröja. Sedan skyndade jag mig till bussen, på bussen pratade jag med Nathalie och när jag kom hem tog jag en macka innan jag byte om och spranga cykelbanan fram och tillbaka. Efter det blev det middag och nu sittter jag vid datorn och lyssnar på musik! =)

Tja

Tja, välkommna till min nya blogg, ska försöka vara bra på att uppdatera! ;)

RSS 2.0