2 månader kvar

2 månader kvar innan jag ska se Jedward live i Örebro!:D<3<3<3<3


breaking down

Tjaaaa, ikväll har jag sett Breaking Down del 1 med syrran, jag tycker filmen var väldigt bra och längtar tills del 2 kommer!:D


<3

<3<3<3<3<3<3<3<3

Fröken awesome

Censur har släppt en ny låt som heter Fröken awesome, som är awesome enligt mig!;D

kul kul

Heeej, just nu sitter jag på skolan och fick just veta att man börjar typ kvart i 11, alltid kul att vara på skolan över två timmar för tidigt:S frågan är ju då vad man ska göra till kvart i 11:/ ajaj sorry för min dåliga uppdaterning men har verkligen inte orkat blogga... ajaj igår var jag med Ellen och Kajsa, vilket var väldigt trevligt!:D<3 idag är det fredag vilket äger, vet dock inte riktigt vad som händer men blir kanske att vara men Nathalie:D nee nu ska jag återgå och göra inget till vi börjar;)

<3<3

Ras Cricket - Polisen slår

En sjukt bra låt!!!

Du gjorde min dag!xD

Tjenare, nu e jag äntligen tillbaka;) har varit i USA som ellen skrev, var där i drygt 2 veckor utan att kunna uppdatera=) men nu e jag hemma som sagt var har varit hemma några dagar men har inte orkat skriva något(A) men nu ska jag ta tag det igen hade jag tänkt;D aja sen jag har kommit hem har jag träffat min grymt saknade kompisar!:D<3 Jag har även hunnit gjort min första skoldag på typ 3 veckor;) inte så kul men=) aja kommer väl blider och ett inlägg om vad som hände i USA senare=)

Miami!<3

Ellen gästbloggar :D!

Hej svejs!

Johannas kompis Ellen här:D! Johanna skickade ett mail till mig på fb och skrev att jag kunde gästblogga idag, så nu ska jag göra det:)

Idag har iaf jag varit i stallet och motionerat mina 3 hästar. Mycket trevligt! Sen har vi även varit utan ström i 4 timmar, men märkte att det bara var i halva byn, så där Johanna bor hade dom ström:)

Johanna är ju somsagt i USA och har det jättebra, SAKNAR HENNE<3333
Men jag tror hon kommer hem på Tisdag :D!

Ni får ha en bra Lördag:)

 Min blogg heter : WWW.jagellens.blogg.se :D!


Ha det gött:D!

Jag & Johanna<33


RSS 2.0